M. Dobloug Maskinentreprenør

Hjem » Om oss » M. Dobloug Maskinentreprenør

M. Dobloug Maskinentreprenør

M. Dobloug Entreprenørforretning AS ble etablert i 1949 og holder hus på Furnes, med Hedmark og nabofylkene som primærområder.

Maskinentreprenør og anleggsfirma

Vi er en tradisjonell maskinentreprenør og utfører alt av grunnarbeid og opparbeidelse av utomhusanlegg. I alle år har vi hatt fokus på høy kvalitet på alle nivåer i organisasjonen, det har gitt oss tillit i markedet og muligheter for en jevn og god vekst.

Fornøyde kunder anbefaler oss

Våre kunder vet hvem vi er, og at oppdragene blir utført i henhold til inngåtte avtaler. Mange av oppdragene blir tildelt etter anbudsrunder, men også mange som følge av at vi blir anbefalt av fornøyde kunder, ikke minst innen landbruket og offentlige utbyggere.

Spesiell kompetanse. Allsidig kompetanse

Med 23 ansatte og en moderne maskinpark har vi ressurser til å gjennomføre selv store og krevende oppdrag. Å legge rør under vann er eksempel på slike utfordringer som krever spesiell kompetanse. Vi har en allsidig kompetanse i staben, og ved behov benytter vi håndplukkede samarbeidspartnere som vi vet vi kan stole på.

Vår viktigste ressurs

De lange tradisjonene bedriften har er noe vi bygger videre på, med det er de ansatte som er vår viktigste ressurs. Vi er stolte av å ha en stabil stab. Noen av våre medarbeidere har over 30 års fartstid i både bransjen og hos oss. Andre besitter spesialkompetanse innen de ulike fagfeltene vi opererer i.

Nye og unge krefter

I tillegg er det viktig å få nye og unge krefter til bedriften ved å ha lærlinger utplassert. Sammen gir de den brede kompetansen og allsidigheten vi trenger. Det at de ønsker å bli i bedriften, tar vi som et bevis på at vi er en attraktiv arbeidsplass. Stabilitet og motivasjon blant de ansatte er også avgjørende for M. Doblougs fremtidige bærekraft. M. Dobloug AS er en enhet der alle er like viktige brikker for at vi skal nå våre mål.

Støpejernsledning tvers over Mjøsa

Det er ikke alle maskinentreprenører som har lagt støpejernsledning tvers over Mjøsa. Men det har M. Dobloug Entreprenørforretning AS, som holder til på Furnes i Hedmark. De har sitt daglige virke innen vei, vann og avløp, samt grunnarbeid for alt fra bygg, til idrettsanlegg og parker.