Grunnarbeid

Hjem » Grunnarbeid

Grunnarbeid i Hedmark og Oppland

Vi tar på oss de fleste oppdrag innen graving, planering, drenering, grunnarbeid for mur, belegningsstein, sprengning og andre relaterte grunnarbeidstjenester.  Skal dere bygge en vei, parkeringsplass, drenere rundt huset eller andre oppdrag, nøl ikke med å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Graving og grunnarbeid i Hamar omegn

Alt avhengig av hva kunden ønsker, så kan våre mannskaper og maskiner løse de fleste oppdrag. Kunden nyter godt av den brede kompetansen våre ansatte har, og igjennom samarbeid, og god planlegging av hvert enkelt prosjekt, mener vi at dette er nøkkelen til vår suksess.

Graving og planering

Ønsker du for eksempel å opparbeide hage, skråning eller bygge deg hus? Vi tar oss av graving og planering av tomten og hjelper deg med planlegging av hvordan det skal se ut.

Drenering og grøfting

Har du problemer med mugg i kjelleren? Da kan det hende at dreneringen er for dårlig. Det er da viktig at du får drenert rundt grunnmuren slik at muren ikke tar til seg så mye fuktighet. Grøfting er nødvendig langs med veier, fortau og åkrer. Området skal kunne ta unna en god mengde regnvær etter jobben med grøfting er gjort.

Vegbygging

Vi utfører infrastrukturarbeid for byggefelt, utvidelse av veg og fortau og noe arbeid på fylkesveier. Vi kan også være behjelpelige med å bygge grusveier til og fra hytter og bolighus.

Massetransport

Vi hjelper til med transport av fyllmasser som pukk, sand, grus, singel, stein og jord. Ta kontakt for priser.

Vann og avløpsarbeider

Vi graver ned vann- og avløpsrør for boliger, industribygg, kontorbygg og hytter. Når man skal prosjektere utvendige vann- og avløpsrør må flere elementer vurderes.

Rørlegging under vann

Det er ikke alle maskinentreprenører som har lagt støpejernsledning tvers over Mjøsa. Men det har M. Dobloug Entreprenørforretning AS. Da vi la ledning på tvers av Mjøsa, var det med i samarbeid med dykkere for å få jobben gjort. Vi tar din neste utfordring!

Store og små oppdrag

Vi utfører store og små oppdrag for privat, bedrift, stat og kommune i hovedsak rundt Hamar i Hedmark og noen av nabofylkene.